.blue-button{ background-color:#1c3051; color:#fff; }

ACTIVITEITEN
Naast de wekelijkse sociëteitsavond op donderdag kent onze sociëteit veel activiteiten; sommige vinden plaats volgens een vast rooster, andere hebben een meer incidenteel karakter of worden spontaan door leden geïnitieerd.
wbosbiljart bewerkt 1
Activiteiten volgens een vast rooster zijn:
BILJARTEN. In de periode september t/m maart vinden zowel een libre- als een driebandencompetite plaats op de eigen biljarttafel van de sociëteit.
BRIDGE. De Jan Hamdorff Bridge Society speelt van september tot en met april op dinsdag om de twee weken. Er wordt gespeeld aan 4 tafels met 16 vaste spelers in een gezellige en gemoedelijke sfeer.Soms, als een lid verstek moet laten gaan, vallen partners in. De beste bridger wordt King Bridge van het jaar.
DEBATING. Actuele onderwerpen en zaken die stof tot nadenken geven leiden vaak tot levendige gedachtenwisselingen in de debatingclub, die bijeenkomt van september tot mei eens per vier weken.
IMG 0673De BELEGGINGSSTUDIECLUB telt een twintigtal leden, die gezamenlijk een beleggingsportefeuille beheren. Eens per maand worden het wel en wee op de beurs en de adviezen van de beleggingscommissie besproken. Elk lid neemt voor minstens één participatie met een bescheiden bedrag deel en om de portefeuille beperkt te houden wordt soms winst uitgekeerd. De club nodigt af en toe een externe spreker uit over een actueel financieel/economisch onderwerp.
Het DINERGENOOTSCHAP JAN HAMDORFF komt zes maal per jaar bijeen. Telkens een ander lid treedt op op als gastheer en organiseert een diner ergens in en om de Gooi- en Vechtstreek. Zo zijn al vele goede restaurants bezocht die vaak voor leden een ontdekking zijn.
De GOLFCLUB is actief in de zomerse helft van het jaar. Er vindt een heuse competitie plaats , elke keer op een andere baan. En op de speeldagen wordt ook het natje en droogje gezamenlijk genoten.
IMG 2007De WANDELCLUB maakt om de 4 weken op woensdag een wandeling van ongeveer 10 km. Het startpunt kan de Sociëteit zijn of ergens in de omgeving. De partners zijn ook welkom.


jaarfeest

AL 20180428 1827 8528 EOS 5D MII

 

 

 P1010207

 museumtram